Jean Peau Oorverzorger

  • Jean Peau Oorverzorger
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Jean Peau Oorverzorger
SKU:
Merk:
Jean Peau
19,50
Excl. BTW: 16,12
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

We hebben als Jean Peau een zachte emulsie ontwikkeld, waarbij wij getracht hebben zoveel mogelijk in te spelen op het noodzakelijke onderhoud van het oor.

Reiniging van de oren.

De oren van de hond en de kat zijn erg gevoelig en soms wordt dan ook weerstand geboden tegen het vaak aanraken of tegen de behandeling ervan. Toch is het af en toe nodig de oren te inspecteren en schoon te maken. Vuil en oorsmeer dat zich ophoopt, moet verwijderd worden en een eventuele infectie moet worden behandeld. De gehoorgang kan geïnfecteerd worden door verschillende organismen, zoals bacteriën of schimmels. Verwaarlozing van een ontsteking kan leiden tot aantasting van het trommelvlies.

Zou dit gebeuren dan kunnen ook delen van het inwendige oor schade oplopen. Dat kan veel pijn, storingen in het evenwicht en zelfs doofheid tot gevolg hebben.

Daarom: Reinig regelmatig de oren van uw huisdieren.  Dit kan door middel van onze oorverzorger.

Waarom: Het is noodzakelijk dat een product goed kan indringen, dat het klevend genoeg is om vuil en oorsmeer goed te kunnen opnemen en dat er voldoende concentraat aanwezig is om een eventuele oorstop te laten oplossen. Ons product voldoet dan ook aan deze eisen.

Delen

Geef beoordeling